ساعت کاری شنبه تا پنجشنبه ۸:۰۰ تا ۱۶:۰۰
تلفن گویا 021-44000098
ایمیل info@pensa.ir

شیشه دوجداره سکوریت محصول شرکت پنسا

اشتراک :

شیشه دوجداره سکوریت یا میرال پنسا

شیشه سکوریت یا میرال نوعی شیشه نشکن با مقاومت بالا در برابر حرارت و ضربات مکانیکی می باشد که به مراتب دارای فرآیند تولید پیچیده تری نسبت به تولید شیشه های معمولی می باشد.

فیلم فرایند تولید شیشه سکوریت

یکی از مهمترین دستاوردهای بشر که نقش ایمنی و هم تزئینی در زندگی او داشته است، شیشه می باشد. شیشه به لحاظ زیبایی و امکان رویت مناظر بیرونی و همچنین نقش محافظتی در ساختمان سازی، بسیار مورد استفاده قرار می گیرد.

از این رو به لحاظ رنگ، ابعاد و مقاومت، درجه بندی شده و در انواع مختلف تولید می شود. در این میان شیشه سکوریت یا شیشه میرال به دلیل مقاومت در برابر ضربات و حرارت بالا بسیار پر کاربرد می باشد. در این بخش ما مقصد داریم توضیحی جامع درباره فرآیند تولید شیشه سکوریت بدهیم.

نحوه فرآیند تولید شیشه سکوریت

شیشه سکوریت نوعی شیشه نشکن با مقاومت بالا در برابر حرارت و ضربات مکانیکی می باشد که به مراتب دارای فرآیند تولید پیچیده تری نسبت به تولید شیشه های معمولی می باشد. نحوه فرآیند تولید شیشه سکوریت بدین صورت می باشد که در ابتدا شیشه توسط ابزار مخصوص برش در ابعاد و اندازه های دلخواه برش داده می شود.

باید بیان کرد که شیشه سکوریت بعد از گذراندن فرآیند تولید، امکان برش زدن آن وجود نخواهد داشت

بنابراین بعد از برش دادن، چهار لبه شیشه را سنگ دیاموند می زنند. سپس شیشه را در کوره های مخصوصی که دمای آن در حدود 625 درجه سانتی گراد می باشد، تحت حرارت شدید قرار می دهند.

بعد از گذراندن این مرحله شیشه حرارت دیده وارد مرحله سرد شدن توسط باد شدید قرار می گیرد. ( اگر فرآیند سرد شدن شیشه به آرامی صورت گیرد، شیشه نیمه سکوریت حاصل می شود). شیشه حرارت دیده تحت باد به سرعت سرد و خنک می شود که در نتیجه تنش هایی به آن وارد می شود. در سطح شیشه، تنش فشاری و تنش کششی هم در مرکز آن رخ می دهد. در واقع در این مرحله شیشه تحت شوک قرار گرفته که با گذراندن موفقیت آمیز از این مرحله، مقاومت و استحکام بسیار بالایی هم در برابر ضربه، حرارت، رطوبت و سرمای بالا برخوردار خواهد شد.

کاربرد شیشه نشکن و یا سکوریت در ساختمان سازی

شیشه سکوریت به دلیل برخوردار بودن از سطح ایمنی بالا در صورت شکستن و یا آسیب دیدن به تکه های بسیار کوچک با لبه های صیقلی که تیز و برنده نمی باشند، تقسیم می شود. از این رو در هنگام بروز حوادث امکان خطر برش و یا آسیب دیدگی توسط این گونه شیشه ها بسیار پایین می آید. بنابراین به دلیل سطح ایمنی بالا و همچنین مقاومت و استحکام بالا در برابر ضربه، حرارت و یا باد و طوفان های شدید در مکان هایی که احتمال خطر زلزله و یا آتش سوزی بسیار بالا می باشد، استفاده می شود.

یکی از پر کاربردترین موارد استفاده از شیشه سکوریت در ساخت و تهیه لوازم منزل می باشد. ظروف پیرکس و شیشه درب مایکروویو که با حرارت بالا روبرو هستند، یکی از بیشترین کاربردهای استفاده از شیشه سکوریت را دارند. همچنین یکی دیگر از بیشترین کاربردهای استفاده از شیشه میرال و یا همان سکوریت در صنعت خودرو سازی می باشد. خطر تصادف و خورد شدن شیشه، احتمال بروز حوادث ناگوار را افزایش می دهد. از این رو شیشه های جانبی و عقب خودرو را با شیشه هایی از جنس سکوریت ایمن سازی می کنند.

شیشه جلوی خودرو با شیشه لمینت پوشش دهی می شود که هنگام شکستن، جدا نمی شود.

همچنین یکی دیگر از موارد پر کاربرد استفاده از شیشه سکوریت در ساختمان سازی می باشد. ساخت درب و پنجره هایی که با نمای بیرون در تماس مستقیم بوده و احتمال بروز حادثه در آنها زیاد می باشد، استفاده می گردد.

در ساخت پلکان و یا محافظ های شیشه ای به خاطر افزایش جذابیت و زیبایی ساختمان از این نوع شیشه استفاده می شود. همچنین در مکان های عمومی همچون اداره ها برای تقسیم کردن فضا از پارتیشن استفاده می شود که جنس آنها نیز از شیشه سکوریت می باشد.

 شیشه سکوریت

شیشه سکوریت

در فرآیند تولید شیشه سکوریت باید بیان کرد که شیشه سکوریت، نوعی شیشه نشکن با مقاومت بالا در برابر حرارت و ضربات مکانیکی می باشد که به مراتب دارای فرآیند تولید پیچیده تری نسبت به تولید شیشه های معمولی می باشد. همچنین به دلیل برخورداری از سطح ایمنی بالا در صورت شکستن به تکه های بسیار کوچک که تیز و برنده نمی باشند، تقسیم می شود.

انواع شیشه سکوریت

سکوریت کردن یک عملیات فرمولاسیون حرارتی و صنعتی به حساب می اید که روی شیشه های ساختمان ها با ابعاد خاص انجام میشود و همچنین شیشه های سکوریت از مقاومت بالایی بهره مند است و در برابر عوامل مختلف مثل ضربه .فشار. و ضریب حرارتی ، مقاومت بالایی دارد.

این نوع شیشه ها  به دو بخش اصلی تقسیم میشوند

  1. شیشه های نشکن یا همان تمام سکوریت

  2. شیشه های نیمه نشکن یا نیمه سکوریت

و این شیشه 3ماده اصلی دارد که مواد تشکیل دهنده آن شامل سنگ. اهک. سیلیس  میباشد و یکی از تحولات صنعت  ساختمان ساختن شیشه سکوریت بوده است که نور خورشید و گرما و صدا را کنترل میکند و باعث ایمنی میگردد.

خصوصیات شیشه سکوریت

  1. جلوگیری اتلاف انرژی

  2. جلوگیری الودگی صوتی

  3. جلوگیری از نم زدگی شیشه 

  4. از ایمنی بیشتری نسبت به شیشه های تک جداره برخوردار است

پادکست صوتی فرایند تولید شیشه سکوریت

رر

021-44000098